Droge kelders en muren...

Vochtscherm keldervloer

Uw keldervloer beschermen met een vochtscherm

Om de kans op vochtproblemen aanzienlijk te verkleinen is het belangrijk om een goede kelderafdichting te verzorgen. Niet alleen het injecteren van muren is belangrijk. Ook de vloer dient goed beschermd te worden tegen vocht.

Vochtscherm aanbrengen keldervloer

Vochtschermen worden toegepast op een vloer om water, dat verspreid over een groter oppervlak doordringt, tegen te houden. Door het aanbrengen van een vochtscherm wordt het oppervlakte van de keldervloer dus in feite afgedicht. Een vochtscherm wordt opgebouwd uit meerdere lagen. Het minimum aantal lagen bedraagt twee. Afhankelijk van het gewenste resultaat en de mate van uw vochtproblemen kan dit uitgebreid worden tot vijf lagen. Bij twee tot drie lagen is het vochtscherm waterdicht maar dampdoorlatend. Wanneer je nog meer lagen aanbrengt zal het vochtscherm helemaal damp- en waterdicht worden, en dus niet meer ademen.

Vochtscherm keldervloer

Vraag nu eenvoudig en geheel vrijblijvend een offerte aan

Definitief afrekenen met vochtproblemen vraagt om de juiste diagnose en een professionele aanpak. Met meer dan vijftien jaar ervaring bieden wij verschillende oplossingen om uw kelder te beschermen tegen optrekkend vocht en andere vochtproblemen. Bel vandaag nog met één van onze specialisten. Zij staan u graag te woord en voorzien u altijd van advies op maat. U kunt bellen op doordeweekse dagen tijdens kantooruren naar: 06-30179130. Ook vraagt u via onze website eenvoudig en uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aan. Zo weet u exact met welke kosten u rekening moet houden en komt u achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan.

VRAAG EEN OFFERTE AAN…

Schuiven naar boven