Droge kelders en muren...

Muren injecteren

Muren injecteren met Kiesol

Muren hebben een capillaire werking. Dit houdt in dat vloeistof, tegen de werking van de zwaartekracht in, opstijgt. Vochtproblemen zoals optrekkend vocht kunt u tegengaan door de muren te injecteren. Hiervoor gebruiken wij een speciaal injecteermiddel, Kiesol van Remmers Bouwchemie.

Kiesol stopt optrekkend vocht

Kiesol werkt als een injectievloeistof die de capillaire werking van de muur tegenhoudt. Hierdoor wordt er als het ware een stop aangebracht zodat vocht niet verder kan opkruipen. Via boorgaten wordt de vloeistof in de muur gespoten. Vervolgens worden de boorgaten gevuld en afgedicht. Bij extreem hoge vochtgehaltes kan het nodig zijn om de muur eerst te drogen, voordat er begonnen wordt met injecteren. Indien u in uw kelder last heeft van optrekkend vocht, is het belangrijk om snel actie te ondernemen. Door de keldermuren op tijd te injecteren

Muren injecteren

De voordelen van Kiesol

Kiesol heeft van nature een aantal voordelige eigenschappen:

  • Kiesol kan op praktisch iedere minerale ondergrond worden aangebracht;
  • Het is een waterig systeem en daardoor zeer milieuvriendelijk;
  • De kiezelvorming zorgt ervoor dat de capillaire werking van de muur stopt;
  • De poriĆ«n worden niet geheel afgedicht waardoor het systeem dampopen blijft;
  • De goede hechting van de verschillende componenten onderling geeft extra zekerheid, ook in extreem natte situaties.

Laat ons uw muren injecteren

Definitief afrekenen met vochtproblemen vraagt om de juiste diagnose en een professionele aanpak. Het is daarom raadzaam om hiervoor een vakman in te schakelen. Zo ben je verzekerd van een kwalitatieve oplossing die ook op de lange termijn uw vochtproblemen blijft verhelpen.

Wij hebben meer dan vijftien jaar ervaring met talloze renovatie- en reparatieprojecten in allerlei verschillende branches. Van de particuliere sector, supermarkten en horeca tot aan grote bedrijfsmatige productielocaties, industriehallen en winkelcentra.

Wilt u uw laten muren injecteren? Aarzel dan niet, en neem vandaag nog contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op doordeweekse dagen tijdens kantooruren op telefoonnummer: 026-3217336. Ook vraagt u op onze website gemakkelijk en geheel vrijblijvend een offerte aan.

VRAAG EEN OFFERTE AAN…

Schuiven naar boven
× App ons!