Droge kelders en muren...

Optrekkend vocht

Reken af met optrekkend vocht

Heeft u last van vochtproblemen zoals optrekkend vocht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het injecteren van muren en het aanbrengen van een vochtscherm zijn slechts twee oplossingen om optrekkend vocht tegen te gaan in uw kelder of elders in huis. Het is belangrijk om vochtproblemen snel en bij de bron aan te pakken, zodat de schade zo veel mogelijk beperkt kan blijven.

Schade door optrekkend vocht

Optrekkend vocht zorgt vaak voor vervelende schade.

  • Zo kan optrekkend vocht de muurafwerking aantasten. Verf of behang kan daardoor losraken van de muur. Ook schimmel- en vochtplekken zijn een duidelijke indicatie van vochtproblemen;
  • Vocht zorgt voor een muffe geur in huis. Slechte ventilatie en de aanwezigheid van schimmels kunnen zorgen voor irritaties aan de luchtwegen;
  • Als u optrekkend vocht niet behandelt kan dit onherstelbare schade veroorzaken. Muren worden broos en bij vriezend weer kan vocht gaan uitzetten waardoor bakstenen kunnen barsten.

Vochtproblemen oplossen

Met ruim vijftien jaar ervaring brengen wij uw vochtproblemen eenvoudig in kaart en voorzien u altijd van advies op maat. Er zijn verschillende manieren om optrekkend vocht te verhelpen, namelijk uw kelder waterdicht maken, muren injecteren, een vochtscherm aanbrengen en wanden van binnenuit isoleren. Bel vandaag nog naar 06-30179130 en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

VRAAG EEN OFFERTE AAN…

Schuiven naar boven